Wim Zegger Transport en Verhuur 

In 1994 startte Wim Zegger Transport als eenmansbedrijf met één truck en trailer. Hij wist het bedrijf in de loop de jaren uit te breiden tot een gerenommeerd internationaal transportbedrijf met een team van vaste, betrokken medewerkers. De wagens van Wim Zegger vervoeren goederen door heel Europa. Het aantal vaste klanten groeit nog steeds. Het bedrijf staat niet voor niets bekend als een betrouwbare partner die voortdurend meedenkt. Of het nu gaat om efficiënt vervoer van bouw- en steigermaterialen, het transport van grondverzetmachines of een bijzonder breedtetransport.


Verhuur van hoogwerkers, verreikers etc. 

Om de opdrachtgevers nog meer zorg uit handen te nemen, breidde Wim in 1999 het bedrijf uit met Wim Zegger GmbH in Gronau. In Almelo werd in datzelfde jaar Wim Zegger Verhuur opgericht. Op die manier kon de Duitse markt eenvoudig bediend worden én kregen opdrachtgevers de mogelijkheid materieel als hoogwerkers, verreikers etc. te huren. Deze ‘alles-onder-één-dak-formule’ bleek te voorzien in een behoefte. Wim Zegger verzorgt het complete pakket van transport en verhuur compleet met vergunningen etc. zodanig dat klanten hier geen omkijken naar hebben. En dat is meteen de missie van het bedrijf.

Er is weinig verloop in het personeelsbestand. Medewerkers worden geselecteerd op betrokkenheid, vakmanschap en betrouwbaarheid en hebben zich de klantgerichte werkwijze van de oprichter geheel eigen gemaakt.

 

Meer weten over transport en verhuur? Neem gerust contact met ons op.