Transport

Breedtetransport en speciaal transport 
Wim Zegger Transport is aangesloten bij EVO (Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport) en NIWO (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie). Wij beschikken over een doorlopende vergunning tot 3,5 met breed en een laadvermogen van 40 ton. Het aanvragen van extra vergunningen en eventuele politiebegeleidingen voor buitenmaats transport nemen we graag van u over.

Naast de specialisatie in bouw- en steigermaterialen en grondverzetmachines kunt u voor huiftransporten, zwaartetransport, lengte- en breedtetransport bij ons terecht.

U hoeft dus geen investeringen te doen én heeft geen omkijken naar de – vaak tijdrovende – papieren afhandeling, wij nemen deze van u over.

Eenmaal ter plaatse houdt onze dienstverlening niet op. We zorgen voor los- en laadmogelijkheden met een zogeheten ‘meeneemheftruck’. Voor het transport van bouwstenen werken wij met gestuurde opleggers met een zware laad- en loskraan.

Wagenpark Transport 
Ons materieel staat 24 uur per dag voor u ter beschikking. Liever uw eigen logo op onze wagens? Geen enkel probleem. Onvoldoende mankracht ter plaatse? Onze ervaren chauffeurs zijn zeker bereid een handje te helpen op de bouwplaats. Alle wagens zijn uitgerust met een uitgebreid pakket gereedschappen.

Materieel voor transport 

  • Semi-diepladers (uitschuifbaar en gestuurd)
  • Eurodiepladers (uitschuifbaar en gestuurd)
  • Meeneemheftrucks (3,5 ton hefvermogen)
  • Huifoplegger (eventueel met meeneemheftruck)
  • Open trailer (eventueel met meeneemheftruck)
  • Truck met autolaadkraan 60 meter met dieplader
  • Kipper trailer


Transport voor de bouw, landbouw, groenvoorziening etc. 
Het transport van bouwmaterialen en aanverwante artikelen voor bouw, landbouw en groenvoorziening is een vak. Ons wagenpark wordt regelmatig aangepast en uitgebreid op basis van de wensen van onze opdrachtgevers. Zo beschikken wij o.a. over een truck met een autolaadkraan van 60 ton/meter met dieplader voor o.a. het vervoer van units en verticaal transport.

Transport van los gestorte producten kunnen we d.m.v. kieptrailer en walkingfloor trailer, beide voorzien van gestuurde assen, de meest moeilijkste plekken bereiken.

Onze planning voor transport en verhuur is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo kunnen wij u – ook bij calamiteiten – direct van dienst zijn.

Heeft u vragen over transport of een specifieke uitdaging? We denken graag met u mee!